Over ons

Als mensen ons op een verjaarsfeestje vragen wat wij ook alweer doen, zeggen we vaak kort en bondig ‘E-learning: leren via een computerscherm’. In wezen is ons werk heel veel breder dan dat.

We maken e-learningprogramma’s op maat, maar zijn vooral een onderwijskundig bureau dat organisaties helpt bij het opleiden van mensen. Vanuit de leerbehoefte denken we na over de juiste strategie en middelen. De inzet van ICT kan daar deel vanuit maken mits het meerwaarde biedt.

De klantvragen die wij krijgen, zijn heel divers. Soms wil een organisatie weten hoe e-learning strategisch kan worden ingezet. Soms heeft een opleidingsafdeling de vraag hoe de onderwijsdoelstellingen verbeterd kunnen worden met ICT. Soms is de vraag om een grote groep medewerkers in een kortere tijd op te leiden. Gemene deler bij onze projecten is dat het er altijd om gaat op welke manier het ontwikkelen van mensen effectiever en efficiënter kan verlopen.

De combinatie van onze jarenlange ervaring, onderwijskundige deskundigheid, creativiteit en beheersing van techniek vormt de basis voor kwaliteitsproducten waar we trots op zijn.